nieuws

ING’er Okhuijsen versterkt bestuur SNS Reaal

Financiële planning

Dick Okhuijsen zal per 1 september de raad van bestuur van SNS Reaal gaan versterken. Hij wordt primair verantwoordelijk voor de verzekeringsactiviteiten van Reaal en Zwitserleven. De 43-jarige Okhuijsen was vanaf 1990 werkzaam voor ING en bekleedde onder meer managementfuncties bij Nationale-Nederlanden.

ING’er Okhuijsen versterkt bestuur SNS Reaal

Zijn huidige functie is chief executive officer van de Japanse levensverzekeraar van ING. Tussen 2004 en 2008 vervulde hij dezelfde functies voor ING Insurance in Tsjechië en Slowakije. Daarvoor had hij twaalf jaar lang diverse managementfuncties bij NN en ING Groep in Nederland.
Na zijn benoeming tot lid van de raad van bestuur van SNS Reaal gaat hij ook deel uitmaken van de statutaire directie van SNS Bank en Reaal Verzekeringen. Directievoorzitter van Reaal is Wim Henk Steenpoorte (44); bij Zwitserleven vervult Corné van Nijhuis (46) die functie.
"Wij zijn erg blij met de voorgenomen benoeming van Dick Okhuijsen in onze raad van bestuur", zegt bestuursvoorzitter Ronald Latenstein. "Hij heeft veel kennis en ervaring in de financiële dienstverlening op het terrein van de retail- en zakelijke activiteiten van zowel verzekeringen, pensioenen als bancair."

 

Reageer op dit artikel