nieuws

Ohra verstrekt geen consumptief krediet meer

Financiële planning

Delta Lloyd-dochter Ohra is gestopt met het aanbieden van consumptieve kredieten. “Door de kleine portefeuille en de daarmee samenhangende relatief hoge kosten is consumptief krediet niet rendabel voor Ohra”, zo verklaart een woordvoerder het besluit.

Ohra verstrekt geen consumptief krediet meer

Ohra Bank wil de nadruk leggen op groei in spaar- en beleggingsproducten; consumptief krediet is geen kernactiviteit meer. Het beheer van de bestaande kredieten loopt gewoon door, maar zij kunnen hun krediet niet meer verhogen.
Consumenten die nu nog bij Ohra op de website komen op zoek naar een nieuwe lening worden doorverwezen naar Geldshop.nl. Dit kredietbedrijf is sinds anderhalf jaar in het bezit van Direct Wonen.

Reageer op dit artikel