nieuws

Conservatrix Hypotheek 600 keer over tafel in 2012

Cijfers

In een moeilijke woningmarkt werd de Conservatrix Hypotheek ruim 600 keer afgesloten, zo meldt de verzekeraar in het jaarverslag. De hypotheekportefeuille groeide daardoor met bijna € 86 mln naar € 103,5 mln.

Conservatrix Hypotheek 600 keer over tafel in 2012

Conservatrix zegt in het jaarverslag een betere matching te zoeken tussen beleggingen en verplichtingen. Dit wordt gerealiseerd door de opbouw van een hypotheekportefeuille met langere rentevaste termijnen, aldus de verzekeraar die 2012 over het geheel gezien als een succesvol jaar beziet. “De intermediaire relatiekring groeide en in een krimpende markt steeg het totale premie-inkomen in 2012 met 18% ten opzichte van dat inkomen in 2011”, aldus Conservatrix. Ondanks de positieve ontwikkelingen werd 2012 afgesloten met een verlies van € 1.298.000 veroorzaakt door een extra toevoeging vanuit de eigen middelen aan de technische voorziening "om aan alle lopende verzekeringsverplichtingen richting verzekerden te kunnen voldoen".

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.