nieuws

Koopsommen stuwen inkomen Conservatrix op

Cijfers

Het begint zo langzamerhand een traditie te worden bij Conservatrix: ook het eerste kwartaal van dit jaar werd afgesloten met een forse toename van het totale bruto premie-inkomen van 24% ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. In totaal kon de Baarnse levensverzekeraar € 26,8 (21,6) mln premie-inkomen in de boeken noteren.

Koopsommen stuwen inkomen Conservatrix op

Het leeuwendeel van de omzetstijging komt uit koopsommen. Dit inkomen bedroeg € 19,1 mln, een stijging van 29%  ten opzichte van de € 14,8 mln van het eerste kwartaal 2012. Het bruto inkomen uit periodieke premies steeg met 15% naar € 7,8 (6,8) mln.
Als intermediairverzekeraar meldt Conservatrix te blijven geloven in een hechte exclusieve samenwerking met onafhankelijke financieel adviseurs: “Particulieren en ondernemers zijn het meest gebaat bij onafhankelijk advies en producten waarbij zekerheid centraal staat. De behoefte daaraan blijft volgens Conservatrix onverminderd bestaan.”

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.