nieuws

Noordhollandsche moet inkomensverwachting iets bijstellen

Cijfers

De Noordhollandsche van 1816 zag het premieinkomen vorig jaar groeien tot € 151(135) mln, € 4 mln minder dan de prognose van begin januari. De groei komt voort uit een recordproductie van 170.000 nieuwe verzekeringen, samen goed voor € 29,4 mln premie. “Tegen het landelijke beeld in plust de Noordhollandsche met 12%”, meldt de directie.

Noordhollandsche moet inkomensverwachting iets bijstellen

Doordat 2011 een beheerst schadejaar was en de Noordhollandsche de kosten 'onder controle' kon houden, kwam het technisch resultaat uit op € 15,3 (10,4) mln. De dalende ontwikkeling van de beurskoersen dempten het overall resultaat.
Over de toekomst van het intermediair blijft de Noordhollandsche positief: "Veel kantoren spelen flexibel in op de gewijzigde marktomstandigheden en de enorme berg nieuwe regelgeving. De Noordhollandsche verwacht dat, met een gelijk speelveld als uitgangspunt, er samen met de advieskracht van het intermediair, een goede dienstverlening voor onze verzekerden gewaarborgd blijft."

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.