nieuws

Zorgplanet claimt meest uitgebreide polisvergelijking

Cijfers

Scanwork claimt met de aanpassing van de vergelijkingssite Zorgplanet consumenten een eenvoudiger en completer vergelijking van ziektekostenpolissen te bieden. “Wij vergelijken niet uitsluitend de premie, maar de zorgverzekering in al zijn facetten en met deze andere manier van vergelijken bieden we iedereen toegang tot een hoogwaardig en transparant vergelijkingssysteem”, aldus Scanwork-directeur Harry Kah.

Zorgplanet claimt meest uitgebreide polisvergelijking

Volgens hem zijn de keuzemogelijkheden optimaal afgestemd op de behoefte van de consument. "Dit betekent niet alleen zoekmogelijkheden op basis van de goedkoopste of de beste verzekering, maar ook bijvoorbeeld op basis van kosten of de persoonlijke situatie." Er kan worden geselecteerd op het serviceniveau van zorgverzekeraars en op kwaliteit van zorg. Doordat de dekking van de basisverzekering gescheiden wordt weergegeven van de dekking van de aanvullende verzekeringen wordt het volgens Scanwork overzichtelijker en gemakkelijker om te vergelijken.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.