nieuws

Zekur biedt goedkoopste zorgpolis

Cijfers

Bij Zekur (Univé) gaat de basispremie in 2012 met 4% omhoog tot € 92,50 per maand. Het internetlabel is daarmee de goedkoopste zorgverzekeraar tot nu toe. Bij een eigen risico van € 720 komt de basisverzekering overigens op € 73,50. Daarmee is Zekur niet de goedkoopste: dat is AnderZorg, die in dat geval een maandpremie biedt van € 71,25.

Zekur biedt goedkoopste zorgpolis

Zekur zegt de lage premie te kunnen bieden doordat de verzekering online wordt gesloten en omdat een selectief aantal zorgaanbieders is gecontracteerd voor planbare ziekenhuiszorg. Herhaalrecepten worden via de internetapotheek besteld. Voor spoedeisende hulp kan de verzekerde terecht bij een zorgverlener naar keuze.
Zekur biedt met Extra Zekur een aanvullende verzekering, inclusief tandzorg voor een maandpremie van € 23,75. Hierin is ook een reisverzekering met wereldwijde dekking opgenomen. Zekur had dit jaar 72.000 verzekerden in portefeuille.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.