nieuws

OneforOne introduceert zorgpolis op de Dam

Cijfers

OneforOne, een site die onder meer schadeverzekeringen aanbiedt en van de provisie zorgverzekeringen voor weeskinderen in Tanzania sponsort, gaat ook een eigen zorgpolis aanbieden. Het product is ontwikkeld samen met Ohra en MicroEnsure, een specialist op het gebied van microverzekeringen.

OneforOne introduceert zorgpolis op de Dam

De introductie vindt woensdag tussen half een en half twee 's middags plaats met een zogeheten flashmob op de Dam in Amsterdam. "Tientallen supporters van OneforOne zullen, om het eenjarige bestaan van OneforOne te vieren, een levend billboard vormen waarmee de zorgverzekering officieel wordt gelanceerd." De basispremie voor de restitutiepolis bedraagt € 102,01 per maand.

OneforOne gebruikt minimaal 25% van de provisie om een zorgverzekering voor een weeskind te sluiten. De polissen kosten zo'n 10 dollar per weeskind per jaar.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.