nieuws

SNS Reaal beperkt verlies

Cijfers

SNS Reaal zegt over het eerste kwartaal van 2009 een beperkt nettoverlies te hebben geleden. Dat doet het concern op basis van voorlopige cijfers; de definitieve kwartaalcijfers worden pas over een maand bekendgemaakt.

SNS Reaal beperkt verlies

Over 2008 leed SNS Reaal een verlies van € 504 mln, onder meer door een bijzonder zwak vierde kwartaal. Ten opzichte van die drie maanden is het verlies in de eerste maanden van dit jaar "fors afgenomen". Het concern, dat vandaag een aandeelhoudersvergadering houdt in de Utrechtse Jaarbeurs, meldt dat de solvabiliteitsratio's van het verzekeringsbedrijf onveranderd zijn gebleven. Verder is "de funding- en liquiditeitspositie van SNS Bank versterkt" en "liggen kostenreductie- en integratieprogramma's op schema".

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.