nieuws

Young InSurance workshop: Krijg grip op jouw toekomst

Carrière 591

De arbeidsmarkt trekt aan, de pensioenleeftijd gaat omhoog en technologische veranderingen vragen om nieuwe functies en rollen. Hoe bereid je je hierop voor? Op 26 september 2017 organiseert YoungInSurance samen met RSA een workshop voor Young Professionals onder leiding van coach & HR manager Olga Boezaard.

Young InSurance workshop: Krijg grip op jouw toekomst

Hoe blijf je tevreden met werk en carrière?

Het samenspel van bovenstaande ontwikkelingen op de arbeidsmarkt leidt er toe dat je carrière als werknemer niet alleen langer maar waarschijnlijk ook veel gevarieerder zal gaan worden. Hoe bereid je je hierop voor? Er is immers maar een kleine kans dat je als Young Professional een tiental jaar in dezelfde functie zal doorbrengen en laten we eerlijk zijn: gelukkig ook maar! We hebben namelijk nog een hoop ambities en dromen.

Op de 42ste verdieping van het Maastoren-gebouw in Rotterdam zijn we op 26 september 2017 uitgenodigd bij RSA. Samen met RSA organiseert YoungInSurance een workshop voor Young Professionals:

Ken je ‘Personal Brand’

Voordat je jouw persoonlijke brand in de markt kunt zetten, is het goed om je bewust te zijn van wie je bent, waar jij voor wilt gaan en hoe je duurzaam inzetbaar kunt zijn en blijven. De bijeenkomst “Krijg grip op jouw toekomst” geeft een aanzet tot dat bewustzijn, laat zien wat Personal Branding inhoudt en welke factoren jouw inzetbaarheid beïnvloeden.

Uiteraard ga je – naast de informatie die je krijgt – ook zelf aan de slag om een basis te leggen voor jouw verdere toekomst. Na afloop van een workshop is er -tijdens de lunch of borrel- ruimschoots gelegenheid om de workshop na te bespreken en tegelijkertijd kennis te maken of bij te praten met de andere deelnemers.

Ochtend- of middagsessie naar keuze

Onder leiding van Olga Boezaard, zelfstandig coach voor werknemers en leidinggevenden met een trackrecord als HR manager bij verschillende bedrijven, worden er twee kleine en interactieve workshops georganiseerd. Per workshop is er plek voor 25 deelnemers zodat er volop ruimte is voor persoonlijke aandacht en interactie. Geef je nu op voor deze workshop via onze LinkedIn groep en laat in jouw comment achter of je een voorkeur voor de ochtend-, middagsessie of geen voorkeur hebt.

We hopen je op dinsdag 26 september aanstaande te mogen begroeten.

Reageer op dit artikel