nieuws

NARIM Congres 2017

Carrière 621

Op donderdag 18 mei is Young InSurance uitgenodigd voor het NARIM Congres 2017 – het jaarlijks terugkerend congres van de Nederlandse Associatie van Risk- & InSurance Managers – in de Fokker Terminal in Den Haag. Het netwerkevenement voor de grootzakelijke verzekeringsindustrie met dit jaar als centraal thema ‘Re-Invent.’

NARIM Congres 2017

Kijk ook op NARIM Congres 2017

Narim biedt 22 kaarten aan voor Young InSurance leden om deze dag voor een gereduceerd tarief van 100,- euro (exclusief btw) bij te wonen. Voorwaarden voor deelname is dat je hooguit 35 jaar oud bent, maximaal vijf jaar in de verzekeringsindustrie werkt en niet eerder via Young InSurance op het NARIM Congres bent geweest. Ook geldt er een maximum van twee personen van hetzelfde bedrijf.

14 Workshops

In de middag verzorgen sponsors 14 workshops over zeer interessante en actuele thema’s. Deelnemers mogen drie workshops kiezen. Kijk op de workshopsite van Narim voor een overzichtelijke beschrijving, of klik op onderstaande links.

Key note speakers

In het derde deel geven historicus Herman Pleij en futuroloog Ruud Veltenaar hun visie op verleden, heden en de toekomst. Eva Brouwer is dit jaar de dagvoorzitter.

Inschrijving

Binnenkort zullen wij de inschrijvingen op onze LinkedIn openenen. Hou dit dus in de gaten.

Reageer op dit artikel