nieuws

Meld je aan voor het Match InSurance traject

Carrière 1637

Onderdeel van Young InSurance is Match InSurance,de commissie die zich inzet om ambitieuze starters in de verzekeringsbranche te koppelen aan iemand die alle slimmigheidjes van het vak beheerst. Afgelopen jaar hebben er 22 koppels deelgenomen aan het Match InSurance traject. Een enorm succes. Ook dit jaar gaan we weer aan de slag met het vinden van geschikte mentee’s en mentoren. Je hebt nog tot 27 maart de tijd om je aan te melden.

Meld je aan voor het Match InSurance traject

Onderdeel van Young InSurance is Match InSurance: de commissie die zich inzet om ambitieuze starters in de verzekeringsbranche te koppelen aan iemand die alle slimmigheidjes van het vak beheerst. De perfecte manier om snel jouw mogelijkheden binnen de verzekeringsbranche te ontdekken en je ambities groot te maken.

Startbijeenkomst in mei

Afgelopen jaar hebben er 22 koppels deelgenomen aan het Match InSurance traject. Een enorm succes. Ook dit jaar gaan we weer aan de slag met het vinden van geschikte mentee’s en mentoren. Komend jaar zullen er drie centrale bijeenkomsten plaatsvinden. De startbijeenkomst zal plaatsvinden in mei 2017. De precieze datum wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt. Uiteraard zullen er ook tussentijdse bijeenkomsten plaatsvinden tussen de mentee en mentor.

Mentee worden?

Ben jij maximaal 4 jaar werkzaam met een functie op minimaal HBO denkniveau in de verzekeringsbranche en wil jij werken aan je persoonlijke ontwikkeling en je netwerk? Geef je dan op via onderstaand e-mailadres met een uitgebreide motivering waarom wij jou moeten selecteren voor Match InSurance.

Mentoren gezocht!

Uiteraard zijn we ook dit jaar weer op zoek naar nieuwe mentoren. Heb jij minimaal tien jaar ervaring binnen de verzekeringsbranche? Vind je het leuk om een young professional te begeleiden en kun je hier ook voldoende tijd voor vrij maken, dan horen we graag van je!

Aanmelden?

Zowel de mentee als de mentor kan zich aanmelden voor 27 maart aanstaande via match@younginsurance.nl.

Meer weten? Lees de ervaringen van deelnemers op Match InSurance

Kees Heijboer
Young InSurance Events
Loss Adjuster Product Liability & Recall @Cunningham Lindsey

Dit is een partnerbijdrage van de Young Insurance. Bekijk hier een volledig overzicht van partnerberichten van Young Insurance

Reageer op dit artikel