nieuws

Chubb Masterclass Multinationals voor Young InSurance

Carrière 1332

Chubb heeft Young InSurance-leden uitgenodigd voor haar jaarlijkse masterclass. Wij weten van voorgaande jaren dat Chubb behoorlijk uitpakt als het gaat om locatie, programma en sprekers. Onze verwachtingen voor dit jaar zijn dan ook weer hoog gespannen.

Chubb Masterclass Multinationals voor Young InSurance

De masterclass wordt gegeven door Chubb experts in multinationale verzekeringsprogramma’s. Het is geen productpresentatie of verkooppraatje, maar een inhoudelijke training om je multinationale programma’s beter te helpen begrijpen. Na afloop weet je hoe dit soort programma’s in elkaar kunnen steken en waar je op moet letten. Bovendien hebben termen als Controlled Master Programme, DIC/DIL, FIC en FIL, Foereign Entity Loss Endorsement en admitted en non-admitted cover geen geheimen meer voor je! Je krijgt tal van praktische voorbeelden en er is een quiz met een leuke prijs en eeuwige roem voor de winnaars. De masterclass wordt in het Engels gegeven.

Praktische details: de masterclass wordt dit jaar gehouden op 16 maart 2017 van 9.30 – 12.30 uur in Brussel, in The Hotel, Boulevard de Waterloo 38. Aanmelden kan alleen via deze link: https://www2.chubb.com/benelux-nl/events/Masterclass-Multinational-Insurance-Programmes.aspx

Het grootste gedeelte van de Nederlandse YI leden woont in de Randstad. Ik begrijp dat het voor een deel van de Young InSurance leden lastig is om even naar Brussel op en neer te reizen. Ik wil graag met jullie meedenken over vervoer. Als je met iemand wilt meerijden in de auto of je hebt juist een plaats over in je auto en je wilt iemand meenemen, stuur me dan even een mailtje: kheijboer@cl-nl.com. Voor de mensen die met de trein willen reizen, voel je vrij om hieronder een comment achter te laten, zodat jullie onderling kunnen afspreken om samen te gaan.

Auteur: Kees Heijboer

Dit is een partnerbijdrage van de Young Insurance. Bekijk hier een volledig overzicht van partnerberichten van Young Insurance

Reageer op dit artikel