Whitepapers

Maak kennis met het Food & Agri eBook

Branche 2183

In het eBook Food & Agri van Dirkzwager komen diverse onderwerpen aan bod waarmee een ondernemer in deze branche te maken kan krijgen. De artikelen gaan over de onderwerpen landbouw en veehouderij, produceren, bedrijfsgeheimen, auteursrechten en merken, etikettering, verpakking en reclame, aansprakelijkheid en overeenkomsten en recall en bestuursrecht.

Maak kennis met het Food & Agri eBook

Het hele juridische spectrum
Er zijn allerlei aandachtspunten waaraan een ondernemer misschien niet 1-2-3 denkt. De Food & Agri groep van Dirkzwager heeft door een multidisciplinaire aanpak vele onderwerpen en oplossingen paraat, van contracten tot milieuvoorschriften, van risicobeheersing tot productaansprakelijkheid/recalls, van merken tot toezicht. Dirkzwager volgt de ontwikkelingen, kennen de trends en lopen voorop in juridische kennis. Met die kennis helpt de firma ondernemers graag om zoveel mogelijk kansen te benutten en risico’s te beperken.

Download nu het gratis eBook.

Dit is een partnerbijdrage van Dirkzwager. Bekijk hier een volledig overzicht van partnerberichten van Dirkzwager.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.