Whitepapers

Naar een hypotheekadviseur? Laat me niet lachen!

Branche

De hypotheekadviseur van vandaag moet zich meer en meer bewijzen en zich ontwikkelen van een financieel regisseur en raadsman tot een planner die zijn klanten meeneemt naar hun doel, een expert die de risico’s weet te benoemen, een (safety) coach.

Naar een hypotheekadviseur? Laat me niet lachen!

De financieel adviseur van morgen moet dit allemaal in zich hebben om te kunnen wedijveren met het, weliswaar nog beperkte aanbod op de online hypotheekmarkt. De ontwikkelingen gaan snel en de vraag is dan ook of de adviseur van gisteren en vandaag klaar is voor morgen.

Hypotheekadvies is veel meer dan alleen de hypotheek regelen.Tijdens een adviesgesprek is het steeds belangrijker dat risico’s ter sprake worden gebracht en vooral om de klant bewust te maken van die risico’s.

Wilt u weten hoe de hypotheekadviseur de safety coach van morgen wordt? Download de visionpaper Naar een hypotheekadviseur? Laat me niet lachen! van Callas.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.