video

Nieuwe commercial in campagne ‘Fijn dat we verzekerd zijn’

Branche

Het Verbond van Verzekeraars lanceert vandaag een nieuwe commercial in het kader van de campagne ‘Fijn dat we verzekerd zijn’. In de tv-reclame laat een slager zijn klanten het werk doen om te voorkomen dat hij ongelukken veroorzaakt.

Nieuwe commercial in campagne ‘Fijn dat we verzekerd zijn’

In het filmpje zien we een vrouw met haar zoon een slagerij binnenlopen, waar alle klanten zelf bezig zijn het vlees te snijden. Als de vrouw aan de beurt is vraagt de slager haar zoon of hij misschien een plakje worst wil, waarop het jonge kind even later met een groot mes in de handen staat. “In een wereld zonder verzekeringen durft geen slager nog je vlees te snijden”, is de uitsmijter van het spotje, dat vanavond voor het eerst uitgezonden op de Nederlandse televisie, rondom de uitzendingen van RTL Boulevard, RTL Nieuws en het NOS Journaal.

In de AMplus 2 van dit jaar werd de campagne van het Verbond door merk- en reclame-experts nog zeer kritisch beschouwd. ‘Een gemiste kans’ en ‘een schrale vertoning’, zeiden de experts over het spotje waarin een onverzekerd romantisch diner in de soep liep. Bekijk hieronder de nieuwste reclame van de campagne.

Video

Reageer op dit artikel