nieuws

Hoftijzer, Wagenaar en Nollen nieuwe NN-directeuren

Branche 1560

Nationale-Nederlanden heeft drie nieuwe directeuren benoemd bij NN Zakelijk Schade. Armand Hoftijzer wordt verantwoordelijk voor Groot Zakelijk, Maurice Wagenaar heeft Volmacht in zijn portefeuille en Arjan Nollen staat aan het hoofd van Marketing & Verkoop.

Hoftijzer, Wagenaar en Nollen nieuwe NN-directeuren

Hoftijzer komt over van Aon, waar hij deputy chief broking officer was. Hij wordt vanaf 1 februari verantwoordelijk voor de coassurantieportefeuille binnen Nationale-Nederlanden. Door de overname van Delta Lloyd keert NN onder eigen naam terug op de assurantiebeurs. Het beursbedrijf van de verzekeraar wordt weer onderdeel van het schadebedrijf.

Wagenaar en Nollen vervulden eerder managementposities binnen NN en Delta Lloyd. Zij zijn per 1 januari begonnen in hun nieuwe functies. Eerder maakte NN al bekend dat Gerard van Rooijen directeur Zakelijk Schade is geworden. Hij bekleedde hiervoor de positie van directeur Leven bij Delta Lloyd.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.