nieuws

Remco Heeremans nieuwe directeur van De Letselschade Raad

Branche 345

Met ingang van 1 mei 2018 is Remco Heeremans is met ingang van 1 mei de nieuwe directeur van De Letselschade Raad. Heeremans volgt Theo Kremer op die van oktober 2017 tot mei 2018 ad interim de functie van directeur waarneemt. Tot oktober 2017 was Deborah Lauria directeur van De Letselschade Raad.

Remco Heeremans nieuwe directeur van De Letselschade Raad

Remco Heeremans is de afgelopen jaren actief geweest in diverse interim-management-, bestuurs- en adviesfuncties. Daarvoor was hij onder andere werkzaam bij Koninklijke Metaalunie, NLingenieurs, NVZD en Bouwend Nederland. In al deze functies lag de focus op het zijn van de verbindende schakel tussen diverse en uiteenlopende partijen en organisaties met eveneens uiteenlopende belangen.

Veel ervaring

Heeremans heeft veel bestuurlijke, toezichthoudende en politieke ervaring, onder andere als lid van de Bondsraad en de Raad van Advies van de ANWB. Daarnaast fungeerde hij als bestuurslid van diverse beroepsverenigingen en als toezichthouder bij onder meer een schoolvereniging.

Reageer op dit artikel