nieuws

Schouten Zekerheid breidt directie uit

Branche 1759

Schouten Zekerheid heeft per 1 janauri 2018 twee nieuwe holdingdirecteuren aangesteld. Jaap Meester (41) is benoemd tot financieel directeur van Schouten Zekerheid Holding en Chief Financial Officer van de Schouten Zekerheid Groep. Wilco de Haan (45) is benoemd tot directeur van Schouten Zekerheid Holding en Chief Operating Officer van de Schouten Zekerheid Groep. Rob van Os blijft als Chief Executive Officer van de holding eindverantwoordelijk voor de verzekeringsmakelaar uit Capelle aan den IJssel.

Schouten Zekerheid breidt directie uit

Meester wordt in zijn nieuwe rol verantwoordelijk voor het financiële beleid alsmede ICT, HR en Legal & Compliance. Hij is sinds begin 2017 werkzaam bij Schouten Zekerheid als corporate controller en heeft gedurende 2017 de werkzaamheden van voormalig financieel directeur Roelof van Woerden overgenomen.Eerder was Meester werkzaam bij onder andere Travix en EY.

Bestuursvoorzitter RMiA

De Haan blijft in zijn nieuwe functieverantwoordelijk voor de activiteiten binnen de profitcenters Schouten Zekerheid, Affinity Groups, Kok Assurantiën en Boelaars & Lambert.  Hij is sinds 2011 als directeur werkzaam bij Schouten Zekerheid. Daarvoor bekleedde hij diverse functies bij onder andere Marsh Nederland en AON. De Haan is daarnaast bestuurslid van de Stichting Assurantie Registratie (SAR), voorzitter van het bestuur van de RMiA en actief binnen de VNAB.

 

Reageer op dit artikel