nieuws

Quinten Fraai nieuwe directievoorzitter Monuta

Branche 1176

Quinten Fraai (51) is benoemd tot nieuwe directievoorzitter van uitvaartverzorger en -verzekeraar Monuta. Hij zal per 1 februari deze rol gaan vervullen. Fraai volgt Gert-Hein de Heer op die in 2012 aantrad.

Quinten Fraai nieuwe directievoorzitter Monuta

Fraai was voor zijn aanstelling bij Monuta CEO van Nationale-Nederlanden (NN) Verzekeringen in België en voorzitter van de supervisory board van NN Verzekeringen Luxemburg. Daarvoor vervulde hij diverse directie functies bij ING Groep in onder andere België, de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Japan. “Fraai heeft een uitstekende staat van dienst en het juiste profiel om de door Monuta ingezette koers verder te leiden,” zegt FransWillem Briët, voorzitter van de raad van commissarissen, in een persbericht.

Hoge cijfers

“Monuta is een prachtige organisatie met een lange historie van maatschappelijke bijdragen. Het organiseren van een waardig afscheid en de zorgzame en oprechte begeleiding van mensen die afscheid moeten nemen van een dierbare behoren tot de kerncompetenties van dit mooie bedrijf,” aldus Fraai. “De hoge cijfers voor klanttevredenheid zijn voor mij bovendien het bewijs dat Monuta klanten echt centraal stelt, ik kijk ernaar uit daar mijn bijdrage aan te leveren”.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.