nieuws

Adviseurs belonen TAF en Scildon met twee Adfiz-prijzen

Branche 2244

Scildon, TAF, de Goudse, Nh1816 en RegioBank zijn de winnaars geworden in het Adfiz Prestatie Onderzoek 2017. Die eerste twee verzekeraars vielen zelfs tweemaal in de prijzen. Ze werden donderdagavond in de schijnwerpers gezet tijdens de Adfiz Nieuwjaarsbijeenkomst in Bussum.

Adviseurs belonen TAF en Scildon met twee Adfiz-prijzen

In totaal beoordeelden 1.655 adviseurs afgelopen jaar 3.551 ervaringen met aanbieders van financiële producten in zeven categorieën. Met het prestatieonderzoek wil branchevereniging Adfiz inzichtelijk maken welke kwaliteit aanbieders leveren. Adviseurs geven hun oordeel over onder andere de transparantie van het acceptatieproces, de snelheid waarmee vragen worden beantwoord en de foutloosheid in offertes en polissen.

Winnaars

Verzekeraars TAF en Scildon kregen in twee categorieën de hoogste waardering van adviseurs. TAF won de prijs voor Zakelijk Inkomen en Particulier Overlijdensrisico (net als vorig jaar). Scildon verzilverde drie nominaties. De verzekeraar bleek de beste in de categorieën Zakelijk Pensioen en Particulier Lijfrente. Onder de naam Legal & General sleepte de verzekeraar die prijzen begin 2017 ook in de wacht. Particulier Lijfrente ging voor de 14e keer naar Hilversum.

Bij Particulier Schade ging de prijs voor de twaalfde keer op rij naar Nh1816. In Zakelijk Schade won de Goudse net als vorig jaar. Ook RegioBank mocht op herhaling. Die ging aan de haal met de prijs voor Particulier Banksparen.

Het Adfiz Prestatie Onderzoek wordt uitgevoerd door Tevreden.nl. De reviews en ratings worden ook opgenomen in de productvergelijkers van MoneyView.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.