nieuws

Robidus introduceert Virta Verzekeringen

Branche 1434

Adviesgroep Robidus introduceert vandaag “een specialistische service provider sociale zekerheid” Virta Verzekeringen genaamd. Gaston Merckelbagh, voormalig algemeen directeur VSZ Assuradeuren, is benoemd tot algemeen directeur van Virta Verzekeringen.

Robidus introduceert Virta Verzekeringen

De missie van Virta Verzekeringen wordt omschreven als: “het creëren en vergroten van toegevoegde waarde voor werkgevers, intermediairs en verzekeraars door werkgevers zowel financieel als administratief volledig te ontzorgen op het gebied van sociale zekerheid.” Het initiatief heeft als doel het intermediair te ondersteunen bij het afsluiten van diverse vormen van inkomensverzekeringen. In de verzekeringsproducten wordt de uitvoering van de Ziektewet, verzuim en WGA geïntegreerd.

Gaston Merckelbagh, voormalig algemeen directeur VSZ Assuradeuren, is benoemd tot algemeen directeur van Virta Verzekeringen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.