nieuws

De Heer bij Zicht terug op het oude nest

Branche 2539

Heleen de Heer heeft een nieuwe functie binnen de NN-organisatie. De voormalige directeur Intermediaire Zaken treedt tijdelijk toe tot de directie bij Zicht Adviseurs. Ze vervangt Frank Koeken die wegens privé-omstandigheden een deel van zijn werkzaamheden heeft moeten staken. 

De Heer bij Zicht terug op het oude nest

In april raakte De Heer na drie jaar de functie van directeur intermediair zaken bij NN kwijt, nadat Delta Lloyd definitief onderdeel was geworden van NN Group. Haar vervanger werd Harry  van der Zwan, die in de nieuwe directie van het fusiebedrijf de Delta Lloyd-blauwe bloedgroep vertegenwoordigt.

Van Aegon naar NN

De Heer, die al meer  dan dertig jaar werkt  in de verzekeringswereld,  keert bij Zicht terug op het oude nest. Ze begon haar carrière bij Aegon en werkte naderhand ook bij Meeùs, het adviesbedrijf van de  Haagse verzekeraar dat onlangs werd overgenomen door Aon. Eind 2009 waagde ze de overstap naar concurrent NN, waar ze eerst toetrad tot de directie van Zicht.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.