nieuws

Albert Spijkman wordt nieuwe divisievoorzitter Centraal Beheer

Branche 1289

Albert Spijkman is per 15 september benoemd tot divisievoorzitter van Centraal Beheer. Hij volgt Pieter Louter op, die recent is overgestapt naar Achmea Canada.

Albert Spijkman wordt nieuwe divisievoorzitter Centraal Beheer

Spijkman werkt sinds 2012 bij Achmea als groepsdirecteur Strategie, Marketing & Innovatie. Daarvoor was hij geruime tijd partner bij VODW Marketing. Willem van Duin, voorzitter Raad van Bestuur: “Met de benoeming van Albert is de directie van Centraal Beheer weer op volle sterkte en klaar voor de toekomst. Alberts ruime ervaring in marketing, digitalisering en innovatie is een belangrijk strategisch pluspunt bij het verder vormgeven van Centraal Beheer als toonaangevend verzekeringsmerk in de komende jaren.”

Oud-divisievoorzitter Pieter Louter vertrok per 1 september 2017 bij Centraal Beheer. Hij is de beoogd bestuursvoorzitter van Achmea Canada. De verzekeraar heeft plannen om in Canada samen met een partner een online verzekeraar te starten. Louter moet daar leiding aan gaan geven. Het is de bedoeling dat het online platform dat Achmea-onderdeel InShared gebruikt om innovatieve producten te ontwikkelen, ook in Canada wordt ingezet.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.