nieuws

Risk en Turien gaan nauwer samenwerken bij inkomensverzekeringen

Branche 1202

Risk Verzekeringen en Turien & Co halen de banden aan. Turien wordt distributiepartner van Risk voor inkomensverzekeringen en adviseurs die bij Risk zijn aangesloten kunnen gebruikmaken van de inkomenspropositie van Turien. Bovendien verstrekt Turiens zusterbedrijf Ansvar binnenkort een volmacht aan Risk.

Risk en Turien gaan nauwer samenwerken bij inkomensverzekeringen

Bij Risk Verzekeringen aangesloten adviseurs kunnen straks met de inkomenspropositie van Turien & Co premies en voorwaarden vergelijken van verzuimverzekeringen. Werkgevers met een verzuimverzekering kunnen bovendien aanspraak maken op re-integratieondersteuning van Turien.

Ook andere productgebieden

Risk en Turien kondigen aan in de toekomst ook nauwer te gaan samenwerken op andere productgebieden waar de twee elkaar aanvullen. Turien is als nichespeler vooral actief in het exclusieve segment; Risk richt zich met name op de particuliere en kleinzakelijke mark van gangbare risico’s.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.