nieuws

Na Frijters ook Hogeveen weg bij Knab

Branche 4999

Na oprichter en directeur René Frijters heeft ook manager Digital Marketing Leslie Hoogeveen online bank Knab verlaten. Hogeveen is sinds begin deze maand managing director bij telecomaanbieder Tele2. Hoogeveen kondigt zijn overstap aan op zijn LinkedIn-pagina.

Na Frijters ook Hogeveen weg bij Knab

Bij Tele2 Nederland moet Hogeveen vorm gaan geven aan de ambities van de telecomaanbieder op het domein Consumer Mobile, zo stelt Tele2 in een persbericht. Hogeveen wordt onderdeel van het Nederlandse managementteam en zal rapporteren aan Jon James, CEO van het van oorsprong Zweedse telecombedrijf.

Ook in verzekeringen

Nog geen jaar geleden stond Hogeveen nog mede aan de wieg van de nieuwe strategie van Knab waarbij hij aankondigde dat de online bank de financiële Bol.com moest gaan worden. Dit voorjaar voegde Knab, een dochterbedrijf van Aegon, de daad bij het woord en kondigde het aan ook in verzekeringen te gaan stappen.

Vertrek Frijters

Het vertrek van Hogeveen bij de online bank komt amper drieënhalve maand nadat oprichter René Frijters verrassend zijn vertrek aankondigde. Hij verschilde met Knab van inzicht over hoe het groeiende fintechbedrijf geleid moet worden richting de toekomst.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.