nieuws

Veldsink Groep breidt uit in Twente met overname Stopel Bedrijfsverzekeringen

Branche 2371

Veldsink Groep in Nuenen heeft haar positie in Twente versterkt door de overname van Stopel Bedrijfsverzekeringen in Almelo. Stopel is gespecialiseerd in verzekeringen voor werkmaterieel en transport.

Veldsink Groep breidt uit in Twente met overname Stopel Bedrijfsverzekeringen

De 22 medewerkers blijven werkzaam in Almelo, evenals directeur en medeaandeelhouder Ronny Roescher. Vorig jaar nam Veldsink een meerderheidsbelang in Velten Groep te Rijssen. Velten is eveneens  vooral actief op het gebied van bedrijfsverzekeringen, met daarnaast de gecertificeerde arbodienst Assist Verzuim. Beide kantoren gaan nauw samenwerken en vormen naar eigen zeggen met 85 medewerkers een sterke formatie in Noordoost-Nederland.

Met deze overname zijn nu ruim 600 medewerkers werkzaam bij Veldsink Groep en gaat de eigen omzet door de 50 miljoengrens heen. Veldsink Groep stond vorig jaar op nummer 11 in de am: Top 100 Grootste Intermediairbedrijven.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.