nieuws

EOC langer sponsor Traditionele Schepen Beurs

Branche 322

EOC Scheepsverzekeringen heeft zich voor drie jaar als hoofdsponsor verbonden aan de jaarlijkse Traditionele Schepen Beurs. Tijdens het driedaagse evenement in de tweede week van november treffen liefhebbers van water, watersport en traditionele schepen elkaar op de oude marinebasis Willemsoord in Den Helder.

EOC langer sponsor Traditionele Schepen Beurs

Bij de editie van 2016 trad EOC voor het eerst als sponsor op om het evenement mogelijk te maken. Na het succes van deze editie heeft de scheepsverzekeraar besloten de sponsorovereenkomst te verlengen. De Traditionele Schepen Beurs heeft hiermee voldoende zekerheid om ten minste voor de komende drie jaar voort te bestaan.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.