nieuws

Directeur Goudswaard weg bij ASN Bank

Branche 772

Algemeen directeur Ewoud Goudswaard vertrekt per 1 juli 2017 bij ASN Bank, onderdeel van de Volksbank. Goudswaard wil na 15 jaar ASN een nieuwe stap in zijn loopbaan zetten. De resterende directieleden, Joyce van der Est en Arie Koornneef, nemen voorlopig de taken van Goudswaard over.

Directeur Goudswaard weg bij ASN Bank

Onder leiding van Goudswaard (foto) groeide het aantal klanten van ASN Bank van ruim 150 duizend naar bijna 650 duizend. Het beheerd vermogen maakte een reuzensprong van € 1,5 miljard euro naar € 13,6 miljard euro.

Opvolging Goudswaard

Totdat meer bekend is over zijn opvolging, vormen Van der Est en Koornneef samen de directie van ASN Bank. Van der Est is sinds 2015 directeur van ASN Bank en verantwoordelijk voor operationele zaken. Koorneef is pas sinds 1 april directeur bij ASN Bank. Daarvoor was hij werkzaam voor de Volksbank als directeur Marketingstrategie & Innovatie en als directeur marketing bij SNS.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.