nieuws

CED benoemt operationeel directeur en nieuwe landenmanager België

Branche 685

Rob Pamboer is benoemd tot operationeel directeur Vitality bij CED. Vanaf 1 juli gaat hij leidinggeven aan de divisie Advice binnen het domein Vitality. Binnen deze divisie biedt CED alle diensten aan rond het beschermen en behouden van vitaliteit: letselschadebehandeling, letselschade expertise tot aan medisch advies.

CED benoemt operationeel directeur en nieuwe landenmanager België

Pamboer werkte de afgelopen24 jaar bij Achmea, onder andere als manager van de afdelingen Auto en brand Expertise en Forensic (fraude). De afgelopen 5 jaar was hij daar als senior manager Personen Schade verantwoordelijk voor de letselclaims.

Country Manager CED België

Steven Janssens is per 1 juni benoemd tot nieuwe Country Manager bij CED België. Hij volgt Dirk Clement op die vanaf 1 juli directeur wordt van de internationale activiteiten van CED Cross Border Claims. Janssens was afgelopen jaren in leidende rollen werkzaam bij SERIS, een Vlaams bedrijf dat zich richt op security-oplossingen voor bedrijven, overheidsinstellingen en particulieren.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.