nieuws

SuperGarant neemt VSP Risk over

Branche 927

Intermediairbedrijf SuperGarant uit Leidschendam neemt met terugwerkende kracht per 1 januari 2017 VSP Risk over. Dat zijn Guus Mineur, de algemeen directeur van SuperGarant, en Ruud van Leeuwen en Eric Snels, directie van Van Spaendonck Services, overeengekomen. VSP Risk en SuperGarant werkten al een aantal jaar samen.

SuperGarant neemt VSP Risk over

SuperGarant heeft net als VSP Risk samenwerkingsverbanden met verschillende (MKB-)brancheorganisaties. Het was daarom “een logische stap” om de krachten te bundelen. SuperGarant is ruim 30 jaar actief als intermediair en volmachtbedrijf en is uitgegroeid tot een verzekeringsspecialist met speciaal op het detailhandelsegment gerichte schade- en inkomensverzekeringen en aanverwante verzuim- en arbodienstverlening.

Vreemde eend in de bijt

Ook VSP Risk richt zich als intermediair op het MKB en werkt met diverse brancheorganisaties nauw samen, waarbij dienstverlening wordt aangeboden uit naam van brancheorganisaties. Ruud van Leeuwen, directeur VSP Risk: “VSP Risk was, als onafhankelijk intermediair, enigszins een vreemde eend in de bijt binnen Van Spaendonck Services, dat met name gericht is op salaris- en personeelsadministratie en online verzekeringen via Loket.nl. Met de nieuwe eigenaar SuperGarant wordt voor VSP Risk en haar medewerkers een nieuw perspectief geboden. En kunnen zij de werkzaamheden richting de toekomst verder uitbreiden.”

Medewerkers in dienst SuperGarant

Alle medewerkers van VSP Risk komen in dienst van SuperGarant. De kantoren van VSP Risk in Tilburg en Houten zijn inmiddels gesloten en de activiteiten en de medewerkers zijn verhuisd naar het kantoor van SuperGarant in Leidschendam. De vestiging in Groningen gaat ongewijzigd verder.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.