nieuws

Overname in vergelijkingsland: verzekering.nl lijft gerust.nl in

Branche 855

Verzekering.nl, de vergelijker van vooral autoverzekeringen, neemt Gerust.nl over van de Vergelijkverzekeringen groep. Verzekering.nl is voor de helft eigendom van Eijgendaal & Van Romondt, nummer 44 in de intermediair top 100 van am:.

Overname in vergelijkingsland: verzekering.nl lijft gerust.nl in

Eijgendaal & Van Romondt verzorgen ook de acceptatie en de schadeafhandeling van verzekeringen die via het platform worden afgesloten. Michael van Romondt zegt: “Verzekering.nl heeft de afgelopen jaren een zeer forse groei doorgemaakt. Deze overname is dus een logische vervolgstap.” Bezoekcijfers van de websites worden niet genoemd.

Al dan niet geholpen

De markt voor het online vergelijken van verzekeringen groeit volgens Van Romondt nog steeds aanzienlijk. “Verzekering.nl heeft als onafhankelijke partij laten zien dat er binnen de huidige vergelijkingsmarkt ruimte bestaat voor een betrouwbaar alternatief, waarbij bezoekers niet alleen kunnen vergelijken, maar ook direct een verzekering kunnen afsluiten, al dan niet geholpen door een van onze ervaren adviseurs.”
Verzekering.nl vergroot met de overname haar marktaandeel en bereik, vooral binnen het segment van de inboedel- en opstalverzekeringen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.