nieuws

Masterclass Lean Management voor advieskantoren

Branche 1629

In de Masterclass Lean Management maak je kennis met de Lean-principes. In een simulatieomgeving ervaar je zelf hoe verbeterprincipes werken vanuit klantperspectief.

Masterclass Lean Management voor advieskantoren

In elk bedrijfsproces zit verbeterruimte. Vaak verborgen in vaste patronen die er door de jaren heen zijn ingesleten. Door deze kritisch te bekijken, wordt duidelijk hoe je ze vanuit het perspectief van de klant verbetert. Zo besteed je voortaan alleen nog tijd aan wat daadwerkelijk waarde toevoegt voor hem. Je werk sneller, efficiënter, tegen minder kosten én verhoogt de kwaliteit.

Bedrijfsprocessen optimaliseren met de klant als uitgangspunt

In de Masterclass Lean Management maak je kennis met de Lean-principes. In een simulatieomgeving ervaar je zelf hoe verbeterprincipes werken vanuit klantperspectief. Je leert hoe je processen optimaliseert. Welke principes daaronder liggen. Wat dat met mensen doet en hoe dit werkt in de keten. Je gaat dus zelf actief aan de slag en benut zo je leerervaring maximaal.

“Tell me and I will forget. Show me and I may remember. Involve me and I’ll understand.”  Confucius

Hoe ziet het programma eruit?

  • aanleiding, achtergrond en doelstelling
  • theoretische inleidingen
  • leren zien met andere ogen
  • ‘live’ werken met praktische instrumenten
  • dialoog
  • ontwikkeling van het eigen actieplan: ‘de volgende stap’

Waar en wanneer?

De Masterclass Lean Management vindt plaats op 8 en 9 juni bij het Nyenrode Lean Institute in Breukelen. Deze Lean-leeromgeving is in samenwerking met McKinsey, Nyenrode en ABN AMRO gecreëerd op het terrein van Nyenrode Business Universiteit.

Wil je meer informatie?

Kijk hier voor meer informatie en inschrijven. Of neem contact op met Simon de Witte via 06 106 065 12 of simon.de.witte@achmea.nl

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.