nieuws

Lloyds Bank nieuwe sponsor Johan Cruyff Foundation

Branche 646

Lloyds Bank is toegetreden als nieuwe sponsor van de Johan Cruyff Foundation. Het gaat hierbij om een meerjarige ondersteuning.

Lloyds Bank nieuwe sponsor Johan Cruyff Foundation

De Johan Cruyff Foundation wil jongeren door sport en spel in beweging krijgen. Hierdoor worden kinderen fitter, leren ze met elkaar omgaan en ontwikkelen zij zichzelf. De stichting zet hier projecten in als de Cruyff Courts, Schoolplein14 en de sportprojecten voor kinderen met een beperking.

Persoonlijke bijdrage medewerkers

Lloyds Bank gaat de Johan Cruyff Foundation meerjarig financieel ondersteunen. Hierbij zal Lloyds Bank ondersteuning bieden bij het realiseren van Schoolplein14 bij de scholen. De medewerkers gaan, naast de bijdrage die Lloyds Bank als organisatie levert, ook een persoonlijke bijdrage leveren. Ze willen zelf zelf minimaal één Schoolplein14 aanleggen. Ook wordt er bij verschillende activiteiten geld ingezameld, waaronder de 14K Run op 25 april.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.