nieuws

Derkman volgt Wits op als directeur Leven bij ASR

Branche 1148

Pauline Derkman-Oosterom is vanaf deze maand de nieuwe directeur Leven bij ASR. Ze is daarmee de opvolger van Philippe Wits, die de functie vanaf 1 maart 2014 bekleedde. Hij wordt directeur Innovatie & Digitaal.

Derkman volgt Wits op als directeur Leven bij ASR

Derkman-Oosterom (1972) was tot voor kort adjunct-directeur Leven Service Books bij ASR. Ze werkt al sinds 2012 in diverse functies bij de verzekeraar uit Utrecht, onder meer als COO Bancair. Daarvoor was zij werkzaam bij ING in diverse staf- en managementfuncties.

Goudhaantje

Wits is sinds begin deze maand directeur Innovatie & Digitaal bij ASR. Voor zijn driejarige termijn als directeur Leven gaf hij onder meer leiding aan Ardanta, de uitvaartverzekeraar van ASR, en was hij directeur van het Change Program Office (CPO). Het blad Management Team riep hem in 2014 uit tot Goudhaantje.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.