nieuws

Wie zijn de meest invloedrijke vrouwen in de verzekeringsbranche?

Branche 2435

Die vraag wordt op donderdag 9 maart beantwoord. Dan presenteert am: op het event am:topvrouwen de nieuwe top 50 van machtigste vrouwen in verzekeringen. Het evenement, waarvoor nog enkele plaatsen beschikbaar zijn, vindt deze keer plaats bij ASR in Utrecht.

Wie zijn de meest invloedrijke vrouwen in de verzekeringsbranche?

Vorig jaar voerde Bianca Tetteroo (Achmea) de lijst aan. Houdt zij stand en weet zij nieuwkomers in topfuncties voor te blijven? De lijst zal ook dit jaar een flink aantal nieuwe namen tellen, van wie er enkelen hoog in de top 50 terechtkomen.

Inspiratie en tips

Sprekers zijn onder anderen auteur, columnist en opiniemaker Marianne Zwagerman, financieel planner Sabine van Hulst en Monique de Vos van Chasse Executive Search. Zwagerman wil vrouwen inspireren om meer van hun werkende leven te maken. Van Hulst vindt dat mannen zich moeilijker in vrouwelijke klanten kunnen verplaatsen. De verzekeringssector laat daardoor nogal wat kansen liggen. De Vos geeft tips voor vrouwen die de top willen bereiken.
De middag wordt afgesloten met een paneldiscussie met onder anderen Karin Bergstein, lid van de Raad van Bestuur van ASR en Indra Frishert, commercieel directeur van Dazure.

Aanmelden voor het event kan nog op deze site.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.