nieuws

Tuijnman nieuwe directeur bij ASR

Branche 2167

Kees Tuijnman beleeft woensdag zijn eerste werkdag als directeur IT&C bij ASR. Hij volgt John Adegeest op, die het bedrijf verlaat.

Tuijnman nieuwe directeur bij ASR

Adegeest heeft zijn functie drie jaar vervuld; wat hij gaat doen, is niet bekend. Tuijnman is bekend met de materie: hij werkt sinds mei 2014 als manager IT&C (IT en Change) Leven en Bancair. Daarvoor heeft hij in verschillende leidinggevende functies in binnen- en buitenland gewerkt voor financiële instellingen (onder meer ING) en een grote IT-leverancier. “Kees heeft zich bij Leven met name ingezet voor de Service Books-migraties, waarvan de eerste inmiddels succesvol zijn uitgevoerd.” Tuijnman komt als directeur te vallen onder Michel Verwoest, die als COO Zakelijk in de raad van bestuur ook Pensioenen, Inkomen, Zorg, Vastgoed Ontwikkeling Projecten, Vastgoed Vermogensbeheer en Centrale Inkoop & Contractmanagement in zijn portefeuille heeft.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.