nieuws

Ruud Polet vertrekt na ruim een jaar al bij FFP

Branche 874

Directeur Ruud Polet van de beroepsorganisatie voor financieel planners FFP legt zijn functie met ingang van 1 juni neer. Hij wil meer tijd besteden aan familie, vrienden en vrije tijd, zo laat hij vandaag weten. “Dat verenigt zich niet met mijn huidige fulltimepositie als directeur bij FFP”, schrijft hij.

Ruud Polet vertrekt na ruim een jaar al bij FFP

attachment-RuudPoletPolet volgde een jaar geleden Bert Sonneveld op als directeur van FFP. Hij heeft met het FFP-bestuur afgesproken tot 1 juni fulltime beschikbaar te zijn om te zorgen voor een goede overdracht. Ook schrijft hij dat hij graag betrokken blijft bij de beroepsorganisatie. “Ik zal vanuit m’n zzp-business beschikbaar zijn voor allerlei leuke opdrachten, wie weet ook wel van FFP.”

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.