nieuws

Opnieuw werkgeversprijs voor Yarden

Branche 784

Yarden heeft voor de vijfde keer op rij de Top Employers Nederland Award gewonnen, meldt UitvaartMedia. Het Top Employers Institute reikt jaarlijks prijzen uit aan organisaties die uitblinken met arbeidsvoorwaarden.

Opnieuw werkgeversprijs voor Yarden

Yarden is de enige onderneming in de categorie Verzekeringen die zo’n certificering heeft. In de categorie Financiële diensten zijn pensioenbedrijf APG en LeasePlan als Top Employer gekwalificeerd. Het instituut beoordeelt bedrijven op arbeidsvoorwaarden, ondersteuning voor de ontwikkeling van talent en het streven naar verbetering van de arbeidsomstandigheden.
Volgens P&O-manager Ton Broekhuis van Yarden, is zijn bedrijf gericht op de ontwikkeling van medewerkers: “We geven talenten graag een kans. Niet alleen kans op een baan, maar ook op persoonlijke ontwikkeling. Alle medewerkers kunnen gebruik maken van een studiekostenregeling voor opleiding en training, en van brede loopbaankansen.”

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.