nieuws

NN komt met officieel bod op Delta Lloyd

Branche 3104

NN Group heeft vandaag officieel haar bod op Delta Lloyd naar buiten gebracht. Vanaf morgen kunnen aandeelhouders hun belang aanmelden voor de biedingsprijs die NN heeft neergelegd: € 5,40 per  aandeel, wat een totale waarde van € 2,5 mrd vertegenwoordigt. De overname moet in het tweede kwartaal worden afgerond.

NN  komt met officieel bod op Delta Lloyd

De aanmeldtermijn loopt tot 7 april. Delta Lloyd  houdt op 29 maart 2017 nog een buitengewone vergadering van aandeelhouders houden waarbij het bod zal worden  besproken. Onmiddellijk na de vergadering, zal Delta Lloyd een tweede buitengewone vergadering van aandeelhouders houden om te besluiten over de juridische fusie.

Ondernemingsraden akkoord met bod

NN  Group zal het bod gestand doen als 95% van de aandelen is aangeboden. Dit minimale aanmeldpercentage wordt verlaagd naar 67% als er na de tweede aandeelhoudersvergadering  een akkoord is over de juridische fusie. Beide ondernemingen en ondernemingsraden hebben al aangegeven akkoord te zijn met het bod.

 

 

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.