nieuws

Genomineerden NVGA AM Innovatieprijs bekend

Branche 1676

De selectiecommissie van de NVGA AM Innovatieprijs heeft haar nominaties bekend gemaakt. Vijf innovaties dingen mee naar de prestigieuze prijs: Connect Claims van CED Group, webapplicatie SUREnet van SUREbusiness, het Overstromingsrisicomodel van de Neerlandse, Schadeveiling van Openclaims Netherlands en het Adviesportaal van C-Profile.

Genomineerden NVGA AM Innovatieprijs bekend

Maar liefst 23 partners in de volmachtketen maakten van de mogelijkheid gebruik om hun innovatie in aanmerking te laten komen voor de NVGA AM Innovatieprijs. De Selectiecommissie had er, gelet op het hoge niveau van de inzendingen een zware dobber aan, maar nomineerde uiteindelijk de vijf voornoemde innovaties. De winnaar zal bekend gemaakt worden tijdens de Marktdag Volmachten op 19 april in ’t Spant in Bussum.

Om recht te doen aan de kwaliteit en de hoeveelheid inzendingen treft u hier alle ingezonden innovaties aan van de partijen die instemden met publicatie.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.