nieuws

Drie afleveringen van am:consult

Branche 841

Hoe maak ik ouderen op tijd bewust van hun adviesbehoefte? Welke invloed heeft de AVG op mijn adviespraktijk? En wat mag ik binnen de nieuwe regels van MiFID II nog op beleggingsgebied? Deze vragen legden adviseurs afgelopen maanden voor aan een panel van experts in de rubriek Het Consult. Wilt u ook deelnemen met een vraag, mail dan de redactie.

Drie afleveringen van am:consult

Het Consult is een initiatief van am:magazine en Bureau DFO. Intermediairs kunnen hun vraag in een interactieve sessie voorleggen aan een panel dat in samenstelling wisselt al naar gelang de aard van de vraag. De redactie van am:magazine legt het gesprek vast in een artikel. De panelleden houden de vinger aan de pols bij het intermediair. Meedoen? Stuur een mail met uw vraag naar redactie@amweb.nl.

Benieuwd naar de laatste drie afleveringen van het consult? Download ze hier in deze am:bundel.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.