nieuws

Ron Gardenier wordt ook bij Aon volmachtdirecteur

Branche 1418

In de nieuwe directie van Aon Risk Solutions wordt Ron Gardenier verantwoordelijk voor het volmachtbedrijf. Dat heeft de risico- en verzekeringsadviseur vandaag bekendgemaakt. Gardenier vervulde die functie de afgelopen drieënhalf jaar ook bij UMG dat onlangs door Aon is overgenomen.

Ron Gardenier wordt ook bij Aon volmachtdirecteur

Eerder werd al bekend dat Hans Groot de overstap van Aon Benfield naar de directie van Aon Risk Solutions. Hij is sinds 1 november chief broking officer. Verder bestaat het bestuur uit Marc van Nuland (CEO), Rogier Sparreboom, Coen Mom, Michiel van Meer en Stefan Weda.

Toekomst UMG-bestuurders

Voor Arto Willemsen (CFO UMG), Nico Dekker (directeur Meeùs), en Frank Kraakman (directeur IAK) lijkt vooralsnog geen plek in het nieuwe fusiebedrijf. Met hen wordt overleg gevoerd over hun toekomst, meldt Aon in een persbericht.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.