nieuws

Hoffelijk in top 100 snelst groeiend bedrijven

Branche 1191

Financieel opleidings- en consultancybedrijf Hoffelijk hoort bij de 100 snelst groeiende bedrijven van Nederland. De Rotterdamse onderneming staat op plaats 96 van de door Het Financieele Dagblad opgestelde lijst met Gazellen, de snelste groeiers.

Hoffelijk in top 100 snelst groeiend bedrijven

Met een omzet van ruim € 10 miljoen en een groei van 204% tussen 2014 en 2016 staat Hoffelijk nog net in de top 100. Vorig jaar was het opleidingsbedrijf nog de nummer 76 met 247% groei over drie jaar. Dit jaar vinden de Rotterdammers zich terug op plek 96. CEO Wesley van ’t Hof zegt in het Gazellen-magazine van het FD dat hij ook dit jaar weer groei verwacht. Hij denkt dat die uitkomt op 30%.

4700% groei

Zorgeloosch en FinaForte, twee bedrijven uit de financiële dienstverlening die vorig jaar ook bij de top 100 hoorden, zijn nu uit de lijst verdwenen. Snelste groeier is dit jaar Kernfarm. Het bedrijf dat diergeneesmiddelen levert had een groeipercentage van 4700% bij een omzet van € 5,7 miljoen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.