nieuws

Dela heeft beste verzekeringssite en Ditzo is alweer populairste

Branche 3223

Uitvaartverzekeraar Dela is bij de ‘Website van het Jaar verkiezing’ als beste uit de bus gekomen in de categorie verzekeraars. Ditzo won, net zoals vorig jaar, alweer de titel van de populairste website in dezelfde categorie. De website van Radar is door het Nederlandse publiek verkozen tot dé ‘Website van het Jaar 2017’.

Dela heeft beste verzekeringssite en Ditzo is alweer populairste

De Website van het Jaar-verkiezing is de grootste online publieksprijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan de beste websites van Nederland. Tijdens de verkiezing, dit jaar de 11de editie, zijn 655.835 stemmen uitgebracht. Radar won, na vele jaren al te zijn genomineerd, de overall titel dé ‘Website van het Jaar 2017’. De titel werd eerder gewonnen door Google (2007), Hyves (2008), AFAS Personal (2010), Tweakers (2009, 2011 en 2012), Beter Spellen (2013), Tweakers Pricewatch (2014) en Politie.nl (2015/2016).

In de categorie Banken en beleggen won de website van ASN Bank de titel ‘beste website’. ING won de titel ‘populairste website’ in deze categorie.  Vorig jaar viel Ditzo bij de ‘Website van het Jaar verkiezing’ in de categorie Verzekeraars dubbel in de prijzen. De ASR-dochter heeft zowel de Beste Website als de Populairste Website

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.