nieuws

Woonpakketten en fietsportefeuille Onna-Onna over naar Prorisk

Branche 887

Adviesbedrijf Prorisk uit Hoogeveen neemt de portefeuilles met woonpakketten en fietsverzekeringen van de voormalige vrouwenverzekeraar Onna-Onna over. Het gaat om kleine portefeuilles die Prorisk nu hoopt te verbreden wat dekkingen en/of doelgroep betreft. Eerder trok Aegon de portefeuille autoverzekeringen naar zich toe.

Woonpakketten en fietsportefeuille Onna-Onna over naar Prorisk

In juni trok Aegon de stekker uit Onna-Onna omdat de resultaten “onvoldoende duurzaam” waren. De ongeveer 25.000 autoverzekeringen werden volledig ondergebracht bij de Haagse verzekeraar. Daarnaast bood Onna-Onna ook in volmacht woonpakketten -inboedel en opstal- en fietsverzekeringen aan de doelgroepen vrouwen aan.

Mooie portefeuilles

Volgens Dennis Smit, directeur van nieuwe eigenaar Prorisk, gaat het hierbij om een stuk kleinere aantallen dan bij de autopolissen. “Bij de woonpakketten gaat om 600 huishoudens en daarnaast nemen we 800 fietsverzekeringen over. Het zijn geen grote aantallen maar wel mooie portefeuilles waarmee we ook online makkelijk kunnen schakelen.” Ten aanzien van de woonpakketen stelt Smit het voormalige Onna-Onna aanbod te gaan verbreden met een buitenshuisdekking (risicodrager Nationale-Nederlanden) en een rechtsbijstandsdekking waarbij Arag de risicodrager is.

Extra sieraden en handtasdekking

Prorisk hoopt behalve de doelgroep vrouw ook mannen te gaan verleiden met de opgefriste woonpakketen. “De specifieke dekkingen voor de doelgroep vrouwen blijven”, benadrukt Smit. Dit geldt in het bijzonder voor de ‘extra sieraden-dekking’ en de handtastdekking.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.