nieuws

Teken in op am:jaarboek 2017

Branche 604

De verzekeringsmarkt krimpt en consolideert. Wat betekent dat voor de verhoudingen in de markt? In het am: jaarboek 2017 vinden marktpartijen alle belangrijke feiten en cijfers over de verzekeringsbranche in één handig naslagwerk.

Teken in op am:jaarboek 2017

Het jaarboek wordt gedetailleerd uitgewerkt per marktsegment en in perspectief gezet door de redactie van am:. Ontdek in het am:jaarboek 2017 onder andere een overzicht van de marktaandelen van de levens-, schade en natura-uitvaartverzekeraars, de (technische) resultaten en solvabiliteitscijfers van alle individuele maatschappijen en achtergrondinformatie over verzekeringsmaatschappijen. Het jaarboek verschijnt bij voldoende interesse op intekening.

Lees hier alvast wat de overnames van Delta Lloyd en Generali door Nationale-Nederlanden en ASR betekenen voor de verhoudingen in de verzekeringsmarkt.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.