nieuws

Van Vugt vertrekt bij am, Benedictus volgt hem op als hoofdredacteur

Branche 2064

Er komt een wisseling van de wacht bij am. Hoofdredacteur Theo van Vugt vertrekt en adjunct-hoofdredacteur Jannie Benedictus (foto) volgt hem op.

Van Vugt vertrekt bij am, Benedictus volgt hem op als hoofdredacteur

Na bijna 4,5 jaar gaat Van Vugt (54) naar Cobouw, waar hij per 1 maart hoofdredacteur wordt. Cobouw is de vaktitel voor de bouwbranche en ook onderdeel van Vakmedianet. Jannie Benedictus (40) is nu nog adjunct-hoofdredacteur van am en wordt de nieuwe hoofdredacteur. Ze is de eerste vrouwelijke hoofdredacteur van het platform.

 

Van Vugt, die eerder onder andere voor Tijdschrift voor Marketing en Adformatie werkte: “Het waren hectische jaren met veel veranderingen. We gingen van twee locaties en twee redacties met twee bladen naar één locatie, één redactie met één maandblad én een levendige site. Dat was buitengewoon ingrijpend, maar is wel goed gegaan. Er zijn veel meer events bijgekomen en am staat er nu goed voor. Het is kortom tijd voor een nieuwe wind. Jannie kent de branche én am als geen ander, dus de overgang zal soepel zijn.”

theo van vugt - kopie

Benedictus: “Ik kijk uit naar mijn nieuwe rol. Am is het belangrijkste vakpodium voor verzekeraars en intermediair en ik wil die positie nog verder versterken.”

Jannie Benedictus werkt sinds 2011 bij het Verzekeringsblad en (later) am. Daarvoor was zij acht jaar lang journalist en eindredacteur aan de Universiteit Twente. Ze studeerde rechten en journalistiek.

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.