nieuws

Schouten Zekerheid neemt Boelaars & Lambert over

Branche 5956

Verzekeringsmakelaar Schouten Zekerheid heeft eind december 2016 collega-makelaar Boelaars & Lambert overgenomen. Door de fusie behoort de dienstverlener tot de top 5 van onafhankelijk intermediair.

Schouten Zekerheid neemt Boelaars & Lambert over

Boelaars & Lambert is vooral actief op het gebied van transport- en logistieke verzekeringen, een portefeuille die goed aansluit bij Schouten Zekerheid, zo laat de verzekeringsmakelaar in een persbericht weten. “Door deze overname kunnen beide partijen door cross selling het dienstverleningspakket flink uitbreiden. De overname past uitstekend in onze strategie om een nog stevigere positie te verwerven op de Nederlandse verzekeringsmarkt: van transport tot pensioen en alles wat daartussen zit.”

Top 5 onafhankelijk intermediair
Boelaars & Lambert staat met een omzet van € 6,1 miljoen in 2015 op plaats 60 in de Top 100 Grootste Intermediairbedrijven. Schouten Zekerheid staat in die lijst op plaats 29 met een omzet van € 16,9 miljoen. De Rotterdamse verzekeringsmakelaar zakte afgelopen jaar uit de top 25, nadat de Duitse tak van Schouten Zekerheid, goed voor € 14,5 miljoen omzet, werd verkocht. Door de overname van Boelaars & Lambert behoort Schouten Zekerheid tot de vijf grootste onafhankelijke intermediairbedrijven.

Schouten Zekerheid telt na de overname 150 werknemers, die zullen werken vanuit kantoren in Rotterdam en Eindhoven. Boelaars & Lambert blijft onder zijn eigen naam actief. Beide ondernemingen zijn familiebedrijven.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.