nieuws

Directievoorzitter Van der Hart vertrekt bij Klaverblad

Branche 3471

Directievoorzitter Richard van der Hart legt per direct zijn functie neer bij Klaverblad Verzekeringen. De 63-jarige Van der Hart stopt om persoonlijke redenen, zo maakt de raad van commissarissen van de verzekeraar bekend.

Directievoorzitter Van der Hart vertrekt bij Klaverblad

De raad van commissarissen zal Edwin Velzel zo snel mogelijk benoemen als interim-voorzitter. Velzel is daartoe teruggetreden als commissaris bij de verzekeraar. Hij was eerder onder andere voorzitter van Univé Verzekeringen. De raad van commissarissen van Klaverblad werft bovendien een nieuwe chief financial officer, als uitbreiding van de directie.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.